21 de febrer del 2020

PRESENTACIÓ DENIA CORRE TEMPORADA 2020



El passat divendres en el Trinquet “El Rovellet” de Dénia se va presentar l'equip Dénia Corre per a la temporada 2020, tant en la secció d'asfalt com de muntanya.

La passada temporada Dénia Corre va surgir de la unió dels diferents equips de Dénia per a disputar el Circuit a Peu Marina Alta, però degut a lo positiu de l'experiència s'ha consolidat el projecte de forma indefinida.

Per a la present temporada Dénia Corre comptarà amb un total de 130 atletes.

En l'acte de presentació i en acabar l'entrega de l'equipació als atletes, el president Jordi Jorro donava les gràcies a tots els que han apostat pel el projecte, tant atletes com nova junta directiva, així com a la Regidoría d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, i en especial a l'empresa Baleària com a patrocinador oficial del club, per tots els anys de recolzament.

Posteriorment el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Raúl García de la Reina va dedicar unes paraules de recolzament a l'equip donant ánims a la continuïtat del projecte.

Per últim es va realitzar una foto d'equip i es va rendir homenatge a Pedro Picazo y Jaume Avargues, membres del club durant molts anys, i que por la seua avançada edat han decidit deixar el mon de les curses.

Totes les fotos en: https://photos.app.goo.gl/LdWYwn3f3fBikH9A8