14 de desembre del 2019

14 i 15 Desembre

Cursa Popular Penya Real

Dins del Circuit de la Safor es va disputar diumenge mati la cursa a Real de Gandia. Un recorregut pla de 8 quilòmetres on 9 corredors de DÉNIA CORRE van participar. Els resultats van ser:
Vicente López Ferreres (0:29:34), Carlos Sánchez Sau (0:30:09), Raúl Fornali Agulles (0:30:38), José Miguel Navarro Rafet (0:31:59), Martí Sifré Pont (0:33:01), Jordan Escortell Mahiques (0:37:41), Rubén Ribes García (0:38:04), Pedro Fornali Agulles (0:40:29), Vicente Llobell Prieto (0:47:50)

Mitja Marató Serra d’Oltà

La tercera prova del circuit Trail a la Marina es va celebrar en la localitat de Calp. En un recorregut de 21 quilòmetres per la serra d’olta van pendre part 7 atletes del DÉNIA CORRE. A destacar la segona posició absoluta d' Aïda Pérez i la tercera posició en màster femení de Laurence Rastell.
Javi Llopis Giner (2:06:25), Aida Pérez Moncho (2:12:42) (SEGONA ABSOLUTA), Encarna Cardona Gómez (2:24:54), Laurence Rastell (2:30:14)(TERCERA MASTER FEMENÍ), José Francisco García Santacreu (2:44:39), José Lozano Moya (2:44:40)

Carrera de Navidad de El Raal

Fins la localitat murciana de el Raal es va desplaçar el corredor Carlos Sánchez per disputar la cursa de Nadal. Carlos va completar els 8 quilometres en un temps de 0:29:52

Cursa la Vall Bellcaire d’Empordà

Pol Rodríguez GUANYADOR ABSOLUT en la Cursa la Vall Bellcaire d’Empordà. Pol va fer el recorregut de 22 quilòmetres i 800+ en un temps de 1:43:55